Massage

Nogle gange kan du opleve at fysioterapeuterne anvender massage, som en del af din fysioterapeutiske behandling, dette kan være i et mindre eller større område og over kortere tid. Men det er også muligt at booke en tid til dybdegående eller velværemassage i ca. 25-30 min
Genoptræning

Massage kan være godt til spændinger i kroppen, f.eks. nakke, ryg, ben. Spændingerne kan være kommet af overbelastning ved ensformigt arbejde, meget siddende arbejde eller hård sport, men kan også være stressrelateret.

Massage øger blodcirkulationen i området med spændinger og ømhed, og sætter dermed gang udrensningen af affaldsstoffer. Det giver lindring og løsner op i området. Massage virker beroligende på vores nervesystem ved frigivelse oxytocin og serotonin, hormoner og neurotransmitter. Det kan være afstressende og give følelse af velvære.

Vi tilbyder massage for alle aldersgrupper

Voksne – på klinikken, men også som virksomhedsaftale på job, bofællesskab mm.

Ældre – på klinikken, men også i eget hjem, plejehjem. Fokus på hvad berøring gør ved mennesket, beroligende, afslappende og ikke mindst afgrænsende og nærvær.

Børn og unge – på klinikken, men også bofællesskab, institutioner mm. fokus på overbelastning ved brug af telefon og tablets, nakke, ryg, hovedpine. Stresssymptomer, bekymringsmylder og angst.

Babymassage – i tæt samarbejde med forældre. Styrkelse af kropsopfattelsen gennem følesansen. Beroliger, afgrænser ved motorisk uro og maveproblemer. Kan løsne for spændinger i ryg og nakke. Øger immunforsvaret.

Kontakt

Ny Banegårdsgade 7 - 9, 9700 Brønderslev

Åbningstider

Man: 7.30 - 18.00
Tirs: 7.30 - 18.00
Ons: 7.30 - 18.00
Tors: 7.30 - 18.00
Fre: 7.30 - 18.00
logo inmotus fysioterapeut