Medicinsk Trænings Terapi

Konceptet Medicinsk Trænings Terapi (MTT), er udviklet løbende af fysioterapeuter gennem 30 år.
Genoptræning

Ideen med MTT er at du ikke fastlåses i et træning apparat, men selv er den bevægelige del. Et særligt udviklet trissesystem, hvor den enkelte øvelse kan tilpasse meget nøjagtigt, både med hensyn til vægt, retning og gentagelser.

Et vigtigt princip i MTT er, at træningen er funktionel, dvs. den har stor overførselsværdi til din hverdag – derhjemme, på jobbet, i fritiden og til sport.

MTT’s styrke er den individuelle tilpasning af træningsforløbet, og anvendes derfor til behandling af alle typer, fra eliteidrætsudøveren til folk med akutte eller kroniske smerter samt kørestolsbrugere.

Træningen har fokus på smertelindring og bevægelighed for at opnå forbedret styrke, udholdenhed og muskelbalance i din krop.

Du kan træne med MTT på hold eller individuelt. Holdtræningen foregår med en superviserende fysioterapeut til stede under træningen. Du får desuden et træningsprogram med tydelige illustrationer og beskrivelser. Løbende vil vi teste dig, revurdere øvelserne, justere træningsniveau og mængde, så dit forløb bliver optimalt og du hurtigt når dit niveau.

Kontakt

Ny Banegårdsgade 7 - 9, 9700 Brønderslev

Åbningstider

Man: 7.30 - 18.00
Tirs: 7.30 - 18.00
Ons: 7.30 - 18.00
Tors: 7.30 - 18.00
Fre: 7.30 - 18.00
logo inmotus fysioterapeut