Spædbørn

Fri bevægelighed gennem motorisk træning skaber børn i balance.
Genoptræning

- Vi undersøger og tester din baby
- Vi iværksætter behandling ved behov
- Vi giver vejledning om lejring og håndtering af dit barn
- Vi kommer med forslag til hensigtsmæssig motorisk træning

KISS

Hvad er KISS? Betegnelsen KISS dækker over spædbørn, der er grædende og urolige, har smerter fra nakken, som kan forplante sig til resten af kroppen. Børnene er ofte asymmetriske i deres motoriske udvikling og kan have speciel hoved- og ansigtsfacon. De kan være i en tvangsholdning, hvor de ofte ikke kan lide at blive bøjet sammen. De bryder sig ofte ikke om at ligge på maven, og kan have svært ved at lære at sutte og får dermed problemer med amning. Symptomerne forveksles ofte med kolik.

Børn som udvikler KISS kan være børn, som er født som ”stjernekiggere”, forløst med sugekop, tang eller født ved kejsersnit, men også meget hurtige fødsler eller meget stor fødselsvægt kan påvirke barnets nakke.

Fysioterapi med udgangspunkt i KISS-tankegangen kan afhjælpe gener fra nakken, og hjælpe barnet ind i en mere hensigtsmæssig kropsstilling og brug af kroppen. Dermed giver det barnet ro, en bedre ammesituation, god nattesøvn og ikke mindst en naturlig/hensigtsmæssig motoriske udvikling.

Børn med KISS symptomer kan udvikle motoriske vanskeligheder senere i barndommen. Disse problemer ses ofte som nedsat balance og koordination, problemer med sprog og koncentrationen. Fysioterapi til denne gruppe børn har fokus på motorisk træning, og vi vil teste og behandle for fri bevægelighed

Kontakt

Ny Banegårdsgade 7 - 9, 9700 Brønderslev

Åbningstider

Man: 7.30 - 18.00
Tirs: 7.30 - 18.00
Ons: 7.30 - 18.00
Tors: 7.30 - 18.00
Fre: 7.30 - 18.00
logo inmotus fysioterapeut