Sportsfysioterapi - Der får dig til at performe bedst muligt

Sportsfysioterapi - Når man dyrker sport eller motion, har man ofte en tendens til at presse kroppen helt op til grænsen. Desværre hænder det nogle gange, at man går lidt for langt og kommer til skade. Det kan meget vel være, at muskler, sener eller led bliver overbelastet. I disse tilfælde er det utrolig vigtigt, at man får etableret det rigtige genoptræningsforløb.

Hos inMOTUS Fysioterapi tilbyder vi sportsfysioterapi, der både kan minimere skadens eftervirkninger og afkorte genoptræningsforløbet. Vores sportsfysioterapeuter eller idrætsfysioterapeuter kan tilrettelægge det helt rigtige forløb til dig.

Som en del af den sportsfysioterapi, inMOTUS Fysioterapi tilbyder, undersøger vores sportsfysioterapeuter den problematik, du oplever, meget grundigt. På den måde kan vi fastslå skadens natur. Det vil sige, om det drejer sig om en akut opstået skade eller en overbelastningsskade. Det har betydning for den efterfølgende behandling, fordi det skaber det rette grundlag for den behandling, vi efterfølgende tilbyder dig.

Vi arbejder med både elitesportsudøvere, motionister og almindelige mennesker, der gerne vil performe bedst muligt. Hvis det imod forventning viser sig, at skaden er mere omfattende, så er vi altid villige til at samarbejde med et større netværk af specialister. Således sikrer vi en mere nøjagtig udredning, opfølgning og behandling. Som du kan se, tilpasser vi vores sportsfysioterapi, sådan at du får mest muligt ud af det.

inMOTUS Fysioterapi – Professionel sportsfysioterapi

Sportsfysioterapi tager altid afsæt i et individuelt tilpasset behandlingsforløb. For os hos inMOTUS Fysioterapi har det stor betydning, at den del af kroppen, der er kommet til skade, bliver genoptrænet målrettet. På den måde sikrer vi, at den bliver mere robust og kan klare de belastninger, den udsættes for i hverdagen eller under sport.

Inden behandlingsforløbet er slut gennemgår vi forskellige afsluttende tests for at forebygge, at du igen pådrager dig en skade. Du får god sparring og en del viden, som kæder dig godt på til at undgå at komme til skade igen.

Book din tid her på hjemmesiden eller kontakt inMOTUS Fysioterapi på tlf.: 98831100. Du må også gerne skrive til os på mail: info@inmotus.dk

Kontakt

Ny Banegårdsgade 7 - 9, 9700 Brønderslev

Åbningstider

Man: 7.30 - 18.00
Tirs: 7.30 - 18.00
Ons: 7.30 - 18.00
Tors: 7.30 - 18.00
Fre: 7.30 - 18.00
logo inmotus fysioterapeut